Commissies

Neptunus heeft verschillende commissies die, samen met het bestuur, alle leuke (en belangrijke) zaken rondom onze vereniging regelen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen in één van de commissies. Mocht er een commissie bij zitten waar je interesse of ervaring in hebt neem dan contact op via info@neptunus-turnt.nl of de desbetreffende coördinator.

Evenementencommissie

De evenementencommissie organiseert verschillende activiteiten voor de leden. Van een sinterklaas feest tot een kamp, we organiseren het allemaal!
Coördinator: Sanne

Wedstrijd commissie

De wedstrijdcommissie regelt alle zaken omtrent de wedstrijden van Neptunus. Zowel de onderlinge wedstrijden als externe wedstrijden.
Coördinator: info@neptunus-turnt.nl

Technische commissie

De technische commissie is verantwoordelijk voor het begeleiden en werven van het technische kader. De commissie houdt zich ook bezig met het (bij)scholen van de train(st)ers en assistentes.
Coördinator: Sanne

PR commissie

De PR commissie houdt zich bezig met alle activiteiten omtrent promotie. Het schrijven van succesverhalen voor de krant tot het up-to-date houden van de website.
Coördinator: Vacant

Vrijwilligers commissie

Neptunus kan als vereniging alleen functioneren wanneer er voldoende vrijwilligers zijn om de activiteiten van de vereniging te ondersteunen. De vrijwilligers van Neptunus vormen de ruggengraat van de vereniging, waardoor er extra activiteiten georganiseerd kunnen worden voor de leden. De vrijwilligerscommissie regelt de werving en begeleiding van vrijwilligers.
Coördinator: Vacant