Zomerkamp

Zomerkamp

Inschrijven voor het Neptunus Zomerkamp 2021!

Beste Turn(st)ers,

We hebben een leuk nieuwtje in deze sombere tijd. De inschrijving voor het Neptunus kamp 2021 gaat van start. Wij hopen het seizoen met een knaller af te sluiten, om zo een betere periode tegoed te gaan.

Het was even spannend of het kamp door kon gaan, maar we hebben besloten om van vrijdagavond 2 tot zondagmiddag 4 juli met elkaar in Pijnacker te verblijven, uiteraard met een vol programma met verschillende activiteiten. Het thema van het kamp wordt binnenkort bekend gemaakt. 

We starten op vrijdag 2 juli om 19:30, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent! Vergeet niet om thuis al te avond te eten, want we beginnen gelijk met het programma. Het hele weekend zit namelijk vol met leuke, sportieve spellen en andere leuke activiteiten. We gaan veel buiten doen, dus zorg dat je niet je mooiste en nieuwste kleren meeneemt. Op zondag 4 juli kun je vanaf 13.30 uur weer opgehaald worden.

Natuurlijk wel onder voorbehoud wat het kabinet nog in de toekomst kan besluiten en het aantal inschrijvingen. Hopelijk is er voldoende animo om de afgelopen maanden met elkaar in te halen op kamp. Dit uiteindelijke besluit zal worden gecommuniceerd via de mail.

Voor de 12+ leden wordt er een mooi programma samengesteld, zodat zij het weekend ook met veel plezier kunnen genieten van het kamp. 
De 12+ leden krijgen en eigen kampruimte om te slapen, dus wie weet wordt het grootste kampfeestje wel in jullie kamphuis gevierd.  

Er zijn 3 opties met 3 verschillende prijzen:
– Een kampdag (alleen zaterdag) €35,-
– Een kampdag èn kampnacht (keuze tussen vrijdag èn zaterdag óf zaterdag èn zondag) €60,-
– Het hele kampweekend (vrijdag, zaterdag èn zondag) €75,-
De leden van 6 jaar kunnen één dag deelnemen aan het kamp, minimale leeftijd is 7 jaar om tijdens het kamp te mogen blijven slapen. 

Heb je net zoveel zin om mee te gaan als wij?  

Heb je vragen over dit kamp, kan je de vragen stellen aan: evenementen@neptunus-turnt.nl

Schrijf je in via dit formulier:

INSCHRIJVEN KAMP

Schrijf je snel in want vol = vol