Inschrijven – Buitenlessen GV Neptunus

Inschrijven – Buitenlessen GV Neptunus

Hoi lieve leden,

Deze week zijn de buitensportmogelijkheden uitgebreid naar jongeren, de jeugd tot 18 jaar mag buiten sporten zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen. We hadden zó gehoopt op ruimere versoepelingen voor de binnensport, maar helaas zit dit er nog niet in. Het prachtige weer biedt veel kansen. Als buitenplek hebben we weer een samenwerking gevonden met de sportclub KVS in het Westbroekpark en mogen gebruik maken van hun buitenaccommodatie. De KNGU zet alles op alles om de binnensport zo snel mogelijk weer open te krijgen. Liever vandaag dan morgen.

Wanneer: De lessen worden gegeven op donderdag- & vrijdagmiddag van 16.00 tot 18.00
Adres: KVS Cremerweg 2, 2597 LS Den Haag (graag niet blijven hangen achter de hekken)

Let op! Als een training niet doorgaat, ontvangt u een e-mail of een SMS. Houd dit goed in de gaten.

Vragen? Stel ze gerust: sanne@neptunus-turnt.nl

Wil je je inschrijven? Klink op onderstaande link:
INSCHRIJVEN BUITENLESSEN GV NEPTUNUS