Update Corona

Update Corona

GV Neptunus volgt het kabinetsbesluit, de richtlijnen van de KNGU (Dutch Gymnastics) en het RIVM. Vanaf vandaag zijn dan ook alle activiteiten t/m 1 juni geschrapt. Het hele wedstrijdseizoen is geannuleerd en zal helaas niet worden ingehaald. Over de periode hierna volgt nadere informatie zodra deze beschikbaar is. Het bestuur houdt de situatie nauwlettend in de gaten en zal u op de hoogte houden via de website, facebook en email.
Voor meer informatie over het standpunt van de KNGU en het coronavirus verwijzen we u naar de onderstaande sites van de KNGU en het RIVM:
https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus
https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus


Er zijn ook enkele vragen over de contributie: deze zal t.n.o. niet gerestitueerd worden. Hier is namelijk sprake van overmacht, daarnaast moeten wij aan onze betalingsverplichtingen blijven voldoen. De precieze gevolgen voor de vereniging zijn op dit moment nog niet te overzien, wij hopen dat u hier begrip voor heeft.


Voor vragen mail info@neptunus-turnt.nl