Goede wedstrijd voor onze A-selectie

Goede wedstrijd voor onze A-selectie

Afgelopen zaterdag deed de wedstrijdafdeling van Neptunus mee aan de N4 jeugd 1 plaatsingswedstrijd voor de KNGU finales in Hellevoetsluis. De twee JEUGD1 dames derde divisie,
Julia en Remke, werden gecoacht door Melodie en aangemoedigd door Roxy en Feline en hun families.

Onze jeugd dames lieten beide een knappe prestatie zien op de balk! Radslag, boogje, allebei gelukt. Hele oefening zonder te vallen. Ook vloer ging goed. Veel nieuwe elementen voor de dames die vorig jaar D1 deden. Op de brug heeft Remke voor het eerst een kip en salto laten zien op een wedstrijd en Julia deed een dappere poging. Knap om de oefening te doen als je ‘m nog net niet helemaal beheerst! Gefeliciteerd dames, met deze resultaten en succes met oefenen voor volgende plaatsingswedstrijd in februari.