Eerste onderlinge springwedstrijden

Eerste onderlinge springwedstrijden

Springers Neptunus zetten geweldige oefeningen neer bij onderlinge wedstrijd.

Dit was het eerste jaar dat we et de springselectie een onderlinge wedstrijd hielden eb het was gelijk een groot succes. Iedereen had hard getraind voor de wedstrijd om met vele salto’s, overslagen en flickflacks een spektakel voor de ouders neer te zetten.

De wedstrijd bestond uit drie onderdelen, namelijk lange mat, pegasus en minitrampoline en er waren per onderdeel prijzen te winnen. De winnaars op minitrampoline zijn geworden Juli met een 8.7, Sanne met een 8.5, en Dax met een 8.2. Op de pegasus hebben gewonnen Cootje met een 8.9, Juli met een 8.8 en Bente met een 8.7. En als laatste op de lange mat werden de hoogste scores behaald door Aino met een 9.1, Sanne met een 9 en Sophie met een 8.8.
Na de wedstrijd kreeg iedereen een mooi diploma en een welverdiende chocolade letter.