Turnkleding Neptunus

Bij de recreatie is verenigingskleding niet verplicht. Wil je toch zo'n turnpakje of trainingspak aanschaffen, dan kan dat natuurlijk altijd!

Recreatief turnpakje, turnschoentjes, selectie pakje (alleen te bestellen voor de selectie turnsters) & turnbroekje 
NUOVATURQSS t

Recreatiepakje €44,-; recreatiebroekje €20,-

Neptunus T-shirt

Het Neptunus T-shirt krijg je gratis van de train(st)er na inschrijving. Het is tevens is te koop via de train(st)er, het kost €7,50.

Turnschoentjes

Mocht je geïnteresseerd zijn neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1234

Tweedehands turnpakjes

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, kledingmaat en je vraag of je aanbod

Turntas Neptunus

Deze turntas kost € 12,50 en kun je bestellen bij de kledingcommissie; stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor je bestelling.

 DSC08659

Turn-cadeautips 

Mocht je kind, beste vriendin of kleinkind nou helemaal weg zijn van turnen. Dan hebben wij wat tips die je kan raadplegen!

* De boeken van de 6-delige turnserie 'Sanne'                                 

turnen

Voor meer informatie zie: https://www.paulavanmanen.nl/

* Op Turnfun vind je ook leuke cadeautjes voor een verjaardag, feestdag, clubactiviteit of een bijzondere turnprestatie.

Voor meer informatie zie: www.turnfun.nl

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief