Commissies

Neptunus heeft verschillende commissies die, samen met het bestuur, alle leuke (en belangrijke) zaken rondom onze vereniging regelen. Wij zijn altijd opzoek naar vrijwilligers die ons willen helpen in één van de commissies. Mocht er een commissie bij zitten waar je interesse of ervaring in hebt neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de desbetreffende coördinator.

Een overzicht van de commissies:

Activiteiten commissie

De activiteitencommissie organiseert verschillende activiteiten voor de leden. Van een sinterklaas feest tot een kamp, we organiseren het allemaal!
Coördinator: Sanne

Wedstrijd commissie

De wedstrijdcommissie regelt alle zaken omtrent de wedstrijden van Neptunus. Zowel de onderlinge wedstrijden als externe wedstrijden.
Coördinator: Jip

Technische commissie

De technische commissie is verantwoordelijk voor het begeleiden en werven van het technische kader. De commissie houdt zich ook bezig met het (bij)scholen van de train(st)ers en assistentes.
Coördinator: Lenneke

PR commissie

De PR commissie houdt zich bezig met alle activiteiten omtrent promotie. Het schrijven van succesverhalen voor de krant tot het up-to-date houden van de website.
Coördinator: Vacant

Sponsor commissie

De taak van de sponsorcommissie is het werven en onderhouden van sponsors. Van de sponsormiddelen kunnen er meer activiteiten georganiseerd worden of materialen aangeschaft worden.
Coördinator: Vacant

Vrijwilliger commissie

Neptunus kan als vereniging alleen functioneren wanneer er voldoende vrijwilligers zijn om de activiteiten van de vereniging te ondersteunen. De vrijwilligers van Neptunus vormen de ruggengraat van de vereniging, Dankzij de vrijwilligers kunnen er extra activiteiten georganisaeerd worden voor de leden. De vrijwilligerscommissie doet de werving en begeleiding van vrijwilligers.
Coördinator: Vacant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief