Neptunus assistenten hebben hun YOUR TURN diploma gehaald! 

Afgelopen turnseizoen zijn de assistenten Ying Ying, Gwen, Frederique, Mare, Inger, Yasmine, Camille, Teddy en Sara begonnen met de diplomauitreikingopleiding YOUR TURN.

Tijdens de opleiding YOUR TURN leren de assistenten hoe je kinderen kunt laten klimmen en klauteren, rollen en duikelen, springen, maar ook hoe je moet helpen bij de handstand, radslag en nog veel meer turnelementen. Ook leer je hoe de toestellen werken en hoe je dat veilig neer kan zetten.

Na ruim 19 turnopdrachtjes te hebben uitgevoerd zijn alle assistenten geslaagd voor de opleiding! Op vrijdag 18 september 2015 vond officieel de diploma uitreiking plaats. Alle geslaagde ontvingen een mooie roos en natuurlijk hun diploma. 

Wij willen de assistenten feliciteren met het behalen van hun diploma. Bedankt voor jullie inzet en enthousiame tijdens de turnles en de verenigingsactiviteiten.

Namens

Het Neptunus team

 

logo mainVind je het leuk om je trainer te assisteren en ben je ouder dan 10 jaar, meld je dan aan bij je trainer. Je volgt een opleiding (de vereniging betaalt deze) en als je jouw assistent diploma hebt behaald, kun je een leuk zakcentje verdienen met het assisteren van je trainer. Het is ook mogelijk om je maatschappelijke stage bij GV Neptunus te doen. Informeer bij je eigen juf of meester

 

                                                                                                                                                                               

Meld je aan voor onze nieuwsbrief