Inschrijving - Vlaggetjesdag 2015

Beste turners en turnsters,DSC09811

Op zaterdag 13 juni 2015 is het Vlaggetjesdag aan de Scheveningse haven. Ook dit jaar zullen CGV Scheveningen en Neptunus weer een spetterende demonstratie geven. Het zou natuurlijk leuk zijn als jullie allemaal meedoen!

De demonstraties vinden plaats op zaterdag 13 juni van ongeveer 11.30-14.00 uur op het taptoeterrein aan de tweede haven. 

Heb je zin om samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes van turnen mee te doen aan deze gezellige en leuke dag, schrijf je dan in en stuur het onderstaande strookje zo snel mogelijk op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is de bedoeling dat jullie die dag allemaal je turnpakje of t-shirt van de vereniging aan doen. Zorg dat je thuis al omgekleed bent want er zijn daar geen kleedkamers en doe schoentjes aan, we lopen op straat, dus géén blote voeten. De kleuters doen een jungle demo, dus die mogen hun mooiste jungle outfit aantrekken.

Er moet die dag natuurlijk veel materiaal vanuit Lindoduin naar de haven vervoerd worden, daarvoor kunnen wij veel helpende handen gebruiken bij het in- en uitladen van de vrachtwagen. Heb jij een sterke vader, oom, buurman of andere bekende die graag mee wilt helpen? Geef dit dan ook aan op het strookje. Vele handen maken licht werk!

Precieze tijden en meer informatie over de dag zelf zullen in een volgende brief staan. Ook kun je voor die informatie te zijner tijd terecht op de websites van CGV Scheveningen  www.cgvscheveningen.nl en Neptunus www.neptunus-turnt.nl

Ook zal op de websites bij slecht weer worden bericht of de demonstraties wel of niet door gaan.

We hopen jullie allemaal te zien op 13 juni!

Ps. Kijk ook eens op http://www.vlaggetjesdag.com/programma/activiteiten-overzicht/

 

Stuur de volgende gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ja, ik doe mee met de demonstraties op vlaggetjesdag

Naam:………………………………………………………………………………………..

Leeftijd:.......................................................................................

Ik turn bij juf/ meester …………….…………………………………  op ma/di/wo/do/vr            

0 Ja, mijn vader of andere bekende kan helpen bij de toestelploeg, in de ochtend (8:00-9:30)/tijdens de demo's (11:30-14:00)/ in de avond (16:30-18:00)

Naam:……………………………………………………………………..

E-mail:……………………………………………………………………..

Telefoonnummer: ………………………………………………….. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief