De Neptunus Onderlinge Wedstrijden!

Beste Neptunusleden,

Binnenkort vindt het leukste en spannendste evenement van het jaar weer plaats, namelijk de onderlinge wedstrijden!

Locatie: Blinkerd (Seinpoststraat 150, Scheveningen)
Datum: zondag 14 april 2019

Tijdens de lessen zijn we alweer druk bezig met het oefenen van de wedstrijd stof. Iedere turn(st)er gaan turnen op zijn/haar eigen niveau en strijden tegen anderen uit hetzelfde geboortejaar. Er zal een echte jury aanwezig zijn die jullie gaat beoordelen en misschien wordt jij wel de winnaar! Het wordt een gezellige dag waarbij je onder andere kunt laten zien wat jij geleerd hebt de afgelopen tijd. Iedereen die jij er graag bij wilt hebben kan komen kijken: oma, opa, papa, mama, neefjes, nichtjes, vriendjes, vriendinnetjes etc.

De entree voor de tribune bedraagt €2,-. Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis. Van deze bijdrage bekostigen wij de prijsbekers en zijn wij in staat nog meer leuke activiteiten en wedstrijden te organiseren.

Globale indeling*:

Groep ochtend/middag  
Meisjesturnen niveau R3, R2, R1, D4&D3 ochtend
Jongensturnen ochtend
Kleuterdemo middag (tussen 11:30 en 12:30)
Prijsuitreiking ochtend middag (tussen 11:30 en 12:30)
Selectiegroepen (voor, A, B en C) middag
Springgroepen (recreatie en spring) middag
Prijsuitreiking middag middag


*De definitieve indeling met de exacte tijden volgt eind maart.

Kleding
Het zou leuk zijn als iedereen op de wedstrijden het verenigingspakje of T-shirt aan heeft (niet verplicht). Het turnpakje, bijbehorende broekje en schoentjes kunnen gekocht worden bij de vereniging, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. T-shirts kun je kopen bij de juf of de meester.

Afmelden
We gaan er vanuit dat iedereen meedoet, zijn er redenen waardoor je niet kan komen? Dan kan je je liefst via deze link Afmelding Onderlinge wedstrijden en anders via je meester afmelden. Doet dit wel voor vrijdag 22 maart!

Hulp gevraagd
Het organiseren van de onderlinge wedstrijden is altijd weer een uitdaging voor de trainers en het bestuur. Dit jaar vinden de wedstrijden weer plaats in de Blinkerd, dit is een ruime zaal met een grote tribune. Een nadeel is echter wel dat niet alle materialen aanwezig zijn in de Blinkerd.
Hierdoor vragen we de hulp van ouders/verzorgers/broers/zussen om de benodigde materialen op verschillende locaties in te laden in een bus en vervolgens op (en op zondag weer af) te bouwen in de Blinkerd.

- Zaterdagavond 13 april: Materialen inladen in de bussen en opbouwen in de Blinkerd
- Zondagmiddag 14 april na de wedstrijden: afbouwen en materialen terug brengen.

Hoe meer helpende handen, hoe lichter en sneller het werk. Graag horen we of je kan helpen, dit kan je aangeven bij de trainer. Meer informatie over waar we verzamelen en hoe laat precies volgt in de volgende brief eind maart.

Zijn er vragen over de onderlinge wedstrijden? Dan kan je mailen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen iedereen te zien tijdens dit evenement!

Sportieve groeten,

Team Neptunus

Meld je aan voor onze nieuwsbrief