Wedstrijd train(st)ers gezocht!

Gymnastiekvereniging Neptunus is een gezellige recreatieve vereniging waar circa 450 jeugdleden met veel plezier meedoen aan meisjes-, jongens-, spring- en wedstrijdturnen. Neptunus is een groeiende vereniging en is altijd op zoek naar nieuwe train(st)ers. Dit seizoen (2017/2018) zoeken wij specifiek wedstrijd train(st)ers.

De wedstrijdgroep bestaat uit circa 30 gemotiveerde/getalenteerde turnsters die turnen in de 4e/5e divisie. De turnsters nemen deel aan de KNGU wedstrijden en diverse turntoernooien. Bij ons staat plezier en individuele aandacht hoog in het vaandel.

Wij zoeken train(st)ers voor de volgende trainingsdagen

  • Woensdag van 15:30 t/m 19:30 uur
    Locatie Turnhal (Groen van Prinstererlaan 510, Den Haag)
  • Donderdag van 16:00 t/m 19:30 uur
    Locatie Heldringschool (IJsvogelplein 10, Den Haag    

Wij bieden jou…

  • Een vergoeding naar ervaring en opleiding
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en bijscholingen
  • Een prettige omgeving met enthousiaste leden en trainers en een betrokken bestuur

Interesse?
Ben je enthousiast en ben je in het bezit van een (H)ALO- of CIOS-diploma of een KNGU diploma (niveau 3)? Neem dan contact op met Lenneke via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met onze voorzitter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op onze website www.neptunus-turnt.nl vind je meer informatie over onze vereniging.


Vacature selectietrainer website versie

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief