Gymnastiekvereniging Neptunus start donderdag 7 maart 2019 nieuwe turnlessen in de gymzaal van basisschool Statenkwartier. 

GV Neptunus is een gezellige recreatieve vereniging waar meer dan 500 leden met veel plezier meedoen aan peuter- en kleutergym, meisjes-, jongens- en springturnen in Scheveningen en omgeving. Begin september heeft Neptunus haar deuren geopend in de wijk Statenkwartier. Inmiddels is er een wachtlijst bij de huidige turngroepen en zullen wij een nieuwe turngroep starten op donderdag.

Om leden te werven voor de nieuw op te starten lessen wordt er op donderdag 7 maart 2019 in de gymzaal van basisschool Statenkwartier (Van Beverningkstraat 29) een turninstuif gehouden. Tijdens de turninstuif kunnen kinderen ervaren hoe het is om te turnen en natuurlijk de prettige en informele sfeer die de vereniging zo belangrijk vindt. Ouders kunnen deze middag naar hun kroost blijven kijken en zien hoe er gesprongen, gedraaid en geduikeld wordt.

Donderdag (Statenkwartier)

Tijd

Leerlijn

Niveau

Les

Geboortejaar

17:30 - 18:30

Leerlijn * 

Regionaal R3/R2

Meisjes turnen

2012/2011/2010

18:30 - 19:30

Leerlijn **

Regionaal R2/R1

Meisjes turnen

2010 of eerder

Vindt uw dochter (of zoon) het leuk om een keer mee te doen om zo te kijken of er wellicht een kleine “Sanne” in haar schuilt!? Kom donderdag langs en turn gezellig mee. Voor meer informatie over gymnastiekvereniging Neptunus kunt u kijken op de website: www.neptunus-turnt.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief