Lieve turn(st)ers van Neptunus,

De eerste weken van 2019 zijn weer omgevlogen en de oliebollen zijn er alweer afgetraind. Dus wordt het hoog tijd voor het jaarlijkse Neptunus feest om het jaar nog eens swingend in te luiden. Het thema van dit jaar is:

‘Het Neptunus Flower Power Feest

Denk hierbij aan je mooiste kleurrijke outfit of die ene blitsende bril met bijpassende glitterschoenen. De jongens in een bloemetjes overhemd en de meisjes met vrolijke outfits. Dus laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en verras ons met je outfit. Natuurlijk is er een prijs te verdienen voor degene met het mooiste, origineelste of grappigste uiterlijk. Oftewel: wees creatief, niks is te gek!
Ook is er dit jaar weer een kleurwedstrijd. Via de mail krijg je een kleurplaat toegestuurd, die je tijdens één van de lessen weer bij de juf/meester kunt inleveren of aan het begin van het feest. Tijdens het feest wordt bepaald wie de winnaar is...

Wie?

Alle kinderen van Neptunus. Zusjes, broertjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen in principe ook meekomen, maar vraag dit eerst even aan je juf/meester. Ouders mogen niet komen op het feest, maar mogen vanaf 20.00 even een kijkje nemen J!

Wanneer?

Het feest is op vrijdag 25 januari 2019 om 18.00 uur. Tussen 20.00 en 20.15 mogen je ouders, oppas, opa of oma je weer op komen halen.

Waar?

In de gymzaal van Lindobeach,
Lindoduin 36-38, 2583 BG Den Haag

Er is tijdens het feest een winkeltje waar je wat te drinken of te snoepen kunt kopen. Let wel op dat je niet meer dan €5,- op zak mag hebben.

Komt allen dus in je mooiste outfit (wellicht win jij de prijs voor leukste, mooiste en origineelste outfit), dan maken we er samen een spetterend feest van!

Groetjes van de Neptunus leiding
Voor vragen en/of opmerkingen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief