12Beste turners en turnsters,

Op zaterdag 17 juni 2017 is het Vlaggetjesdag aan de Scheveningse haven. Ook dit jaar zullen CGV Scheveningen en Neptunus weer een spetterende demonstratie geven. Het zou natuurlijk leuk zijn als jullie allemaal meedoen!

De demonstraties vinden plaats op zaterdag 17 juni van ongeveer 11.00-14.00 uur op het taptoeterrein aan de tweede haven. Heb je zin om samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes van turnen mee te doen aan deze gezellige en leuke dag, schrijf je dan in via deze link: https://goo.gl/forms/jEePr6ZqMMv7znVo2

Er moet die dag natuurlijk veel materiaal vanuit Lindoduin naar de haven vervoerd worden, daarvoor kunnen wij veel helpende handen gebruiken bij het in- en uitladen van de vrachtwagen. Heb jij een sterke vader, oom, buurman of andere bekende die graag mee wilt helpen (moeders mogen natuurlijk ook!)?

Precieze tijden en meer informatie over de dag zelf zullen in een volgende brief staan. Mocht je nog andere vragen hebben kan je mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ook zal op de websites bij slecht weer worden bericht of de demonstraties wel of niet door gaan.

We hopen jullie allemaal te zien op 17 juni!

Ps. Kijk ook eens op http://www.vlaggetjesdag.com/programma/activiteiten-overzicht/gym/

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief